В състояние ли сте да тълкувате сънищата с помощта на съновник?

мар. 5, 2019 |
horoscope

Съновиденията за гадаене е важно да бъдат отделяни. В случай, че сънят ви е смутен, случва се като на филмова лента и вие не играете в този „сценарий“ – такъв сън е безполезен. Съновидението, върху което би трябвало да се фокусирате, следва да направи диря във вашето съзнание. Навярно не бихте могли да се сетите за пълния сюжет, а единствено избрани негови части. Наглед и най-малкия детайл или частица от съновидението е нужно да направи личния си печат в душата ви.

Препоръка при разгадаване на съновиденията: Предимно сънят, който е изпълнен със страст и не ви дава мира, може да ви води. Пророческото съновидение има характерна затрогваща украска, като не би могла да се преразкаже със слова.

Не се силете да търсите съновника. Наистина бързо се тълкуват събития, които са украсени емоционално и притежават контакт с абсолютно чувства на хората. Действителните и могъщи усещания са светлината по булеварда на живота.

Съвсем реалистично е сънуваното от нас да се превърне в неразделна част от реалния живот. Всяка една нощ всеки един сънува, но в повечето случаи, веднага след събуждане, не се сещаме за нищо. Правилното анализиране на съня е талант. Наистина трябва да успеете от огромното количество сънувано да отсеете най-важното съдържание.

Изключително рядко в съновиденията ни присъстват вкусови усещания, миризми, звуци и цветове. Възникването им в съня на всеки човек е от огромен смисъл и в голяма част от случаите допринася просветление за бъдещи събития.

Създайте дневник на съновиденията си. Много внимателно подберете именно тези детайли, които са надеждни за тълкуване. Вижте в книгата за гадаене на сънища ключов момент, отнасящ се до действителен обект, предмет на сънищата си. И спокойно следвайте условията, коректни за всяка една творческа дейност.

Няколко примера от съновника: гора – разтревоженост; планина – спънка; мъглявина – неизвестно; рояк птици – посетители;…

Не възприемайте съновидението буквално. Съновиденията са ограбени от здрав смисъл, последователност и логика. Логичността на изкуството рязко се различава от логичността на живия живот. Всичко, което сънуваме, е игра на нашето собствено подсъзнание. Нашето собствено подсъзнание е лишено от реална логика и смисъл.

Posted in: Uncategorized