Картините, като важна неразделна част от интериора у дома

юли 3, 2018 |

abstract paintingsКартина, като част от интериора на Спалнята ви

Спалнята не е само пространство, където нощувате, но също така и пространство за почивка. Твърде много мъже и жени, най-вече студенти и хора, живеещи в малки жилища, обединяват всекидневна и спалня в едно. В такива домове линията между дневната и спалнята се слива. Не си помисляйте, че в спалнята няма нужда от декорация, точно обратното. Реално в спалнята човек прекарва много голяма част от собственото си време. Затова тук също би трябвало да се вземе под внимание на декорацията и обзавеждането.

Картините в спалното помещение, а и не единствено там, а и в цялото жилище, му дават Вашата лична нотка, разбирането Ви към нещата от живота, Вашата гледна позиция…

Изборът на мебели в спалнята, съчетаването на цвета на стените с цвета на щорите и завесите… и в този ред на мисли идва мига и за платната за украса. Стаи без абсолютно никаква украсата за стена изглеждат недовършено и безлично. Какви точно рисунки ще поставите в помещението си се привежда до персонален привкус и, също така до обстановката на стаята. Към новите вещи прилягат като пример абстрактните пейзажи, пролетни илюстрации, образи в бяло и черно или “SPA” изображение за стена. При избора на рисунка възможно е да се помисли и върху практичната част на спалнята, а именно спокойния сън.

Илюстрация, като неразделна част от вътрешното оформление на Вашата кухня

На всяко едно помещение е възможно да поставим най-различни рисунки за украса, като платно в кухненското помещение рядко откриваме. Кухнята в това отношение, е нелека за украса – тя има конкретно дефинирана цел. Помещението често е много малко и стените се оказват почти ангажирани изцяло, което допълнително усложнява слагането на илюстрация. Много голяма част от готварското помещение е заета от домакински уреди, шкафове, рафтове и работен плот, заради това в кухнята няма много място за украсяване. Независимо от всичко това, който иска да създаде удобство в кухнята си, би могъл да направи това с подходящи илюстрации.

Картините в кухнята не са скучни.

В интернет, също така и в мебелните магазини безсъмнение вече се предлага огромен подбор от илюстрации с добър дизайн. Принципно за готварското помещение се препоръчват изображения с мотив, който много добре се допълва в дадената атмосфера. Точно това реално могат да са картини на зеленчуци и плодове, кафе и чай или бутилка вино.

За закачването на пейзажа е нужно да се има в предвид близостта на готварската печка, понеже точно там е възможно тя да се изцапа или повреди. Рисунката също не бива да е страшно обширна, тъй като смалява кухненския облик.

За кухните, където са с плочки на стените, главно около мивката, има друг метод за декор. По плочките биха могли чудесно да се залепят стикери с подходящи мотиви и така да се освежи помещението.

Posted in: Uncategorized