Разкажи ми точно какви обувки има половинката ти, да ти кажа точно какъв е по душа

дек. 14, 2017 |

sportswearЧували ли сте, че обувката не е само и единствено израз на стил и показност. Обувката би могла доста да каже за притежателя си. Според доста анализатори дори структурата на износената обувка би могла да ни информира значително повечко за собственика, в сравнение със самите реплики изречени на първа среща.

Както по марката на обувките и по качеството на материалите, да научите за социалното състояние и професията на господина отсреща, можете спокойно да разберете и от модела.

Маратонки за мъже – тези са обувките на всеки себе уважаващ се господин.

А точно тук реално не коментираме мъжа, позволяващ си да обуе мъжки маратонките, за да замине на работа в офиса, а за този който всяка сутрин преди работа се ангажира за тонуса и здравето си.

Спортни кецове – безсъмнено е класическата спортна обувка, която освен комфортна е страшно искана от всички. Подобна обувка може да има почти всеки господин, най-малко за ползване в свободното време.

Изтънчени кожени обувки – тези са обувките на деловия мачо или бизнесменът. В случай, че Вашият човек има точно такива обувки или пък още по-високо вдига летвата с автентични модели от кожа на крокодил, то то тогава срещу Вас имате представител на силния пол, който е наистина взискателен.

Туристически обувки – това е обувката на съвременния авантюристичен тип мъж. В случай, че знаете мъже, като в 70% от случаите използват такива обувки, то значи си падате и по природолюбител и дори еко защитник.

Мокасини – мъжете, които държат на класиката и удобство, притежават именно тези обувки. Такива мъже обожават социалния живот, срещи с приятели и често са сърцето на компанията.

Posted in: Uncategorized